Reîntoarcerea la tradiție

Cele mai frumoase meciuri de oină, la Constanța

324
Cele mai frumoase meciuri de oină, la Constanța - oina-1468512731.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15-17 iulie, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan" și pe plaja Cleopatra din Mamaia, au loc întrecerile Cupei României la oină seniori, atât la masculin, cât și la feminin, și cele ale Campionatului Național de oină pe plajă, masculin și feminin. 


Competițiile sunt organizate de către Federația Română de Oină, alături de Ministerul Tineretului și Sportului, în colaborare cu Asociația Județeană de Oină Constanța, ACS Frontiera Tomis Constanța, CS Spicu Horia și CS Cleopatra Mamaia. 


Este un început promițător pentru evoluția oinei feminine și iată cum, astăzi, oina se joacă la categoria senioare. 


Județul Constanța va fi reprezentat în cele două competiții de trei echipe: ACS Frontiera Tomis, în întrecerile masculine, ACS Win-Gym și CS Spicu Horia, în cele feminine. 


Vineri, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", în intervalul orar 9-13, vor avea loc prezentarea echipelor și desfășurarea meciurilor masculine din grupele Cupei României. Meciu-rile eliminatorii vor avea loc sâmbătă, între orele 9 și 13, ca apoi să fie organizată festivitatea de premiere a campionilor. După-amiază, atenția se îndreaptă asupra meciurilor din competiția feminină. 


Duminică, oina se mută pe plaja Cleopatra din Mamaia, unde, în intervalul 8.30-11.30, vor avea loc prezentarea echipelor și disputarea partidelor din cadrul Campionatului Național de oină pe plajă. 


Premiile constau în diplome, medalii și cupe pentru învingători. Fe-derația Română de Oină își des-fășoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai l. 


"Așteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să vadă frumusețea acestui sport. Noi suntem deschiși și dorim să îi învățăm pe toți tainele oinei. Sper ca vremea să țină cu noi și să ne putem desfășura partidele în cele mai bune condiții posibile. Vor fi meciuri interesante, atât cele masculine, dar mai ales cele feminine. Depinde foarte mult cum se vor concentra și cum vor evolua. La final, cea mai bună echipă se va alege cu trofeul", a declarat președintele Fe-derației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2216 secunde