Cei mai talentați mici fotbaliști vor juca în turneul final de la Cumpăna

294
Cei mai talentați mici fotbaliști vor juca în turneul final de la Cumpăna - fotbal1-1557949047.jpg

Articole de la același autor

A treia ediție a celei mai importante competiții din România pentru elevii cu vârsta între 6 și 12 ani își va desemna câștigătorii la finalul lunii mai, informează frf.ro. 
În perioada 29 martie - 20 aprilie, s-au disputat fazele regionale ale Cupei Tymbark Junior, competiție împărțită pe trei categorii de vârstă: U8, U10 și U12, băieți și fete. Pentru cei mai mici dintre participanți, această fază a fost și cea finală. Elevii mai mari, în schimb, vor lupta pentru titlul de campioni, în perioada 23-26 mai, la recent inauguratul Complex Sportiv "Centenar 2018" din comuna Cumpăna, județul Constanța. 


La turneul final, vor participa câte 8 echipe din fiecare categorie de vârstă, băieți și fete, împărțite în două grupe de câte 4. Învingătoarele din fiecare grupă vor juca marea finală. 
Printre finaliste, se regăsește și echipa U10 băieți a Școlii Gimnaziale nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța. 
Competiția este organizată de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. La actuala ediție, s-a înregistrat un număr record de elevi - 131.580, fiind cu 5% mai mulți participanți față de sezonul 2017-2018. Întrecerea vizează atât descoperirea de talente, cât și încurajarea practicării sportului de către copii. 
"Îi felicit pe toți finaliștii, le urez mult succes în meciurile decisive și îi voi încuraja și susține pentru a-și urma pasiunea pentru fotbal", a transmis fostul internațional Miodrag Belodedici. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6267 secunde