Cei mai buni rugbiști U14 din Constanța, pregătiri pentru turneul de la Săcele

336
Cei mai buni rugbiști U14 din Constanța, pregătiri pentru turneul de la Săcele - acsrugby-1469728125.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 30 iulie, între orele 9-11, pe stadionul "Mihail Naca" din strada Primăverii, ACS Rugby Team Constanța, prin antrenorul Radu Nicolae Mocanu, va organiza un meci de pregătire împotriva echipei de U14 din Cumpăna, pentru pregătirea și stabilirea lotului selecționatei de mini-rugby U14 care va reprezenta asociația la turneul organizat de Federația Română de Rugby, din data de 6 august, din comuna Săcele, județul Brașov. 


Competiția face parte din proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață", proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța și destinat copiilor de 10, 12 și 14 ani. 


"Antrenorii coordonatori ai celor cinci zone, respectiv Constanța, Năvodari-Săcele-Corbu, Hârșova-Ghindărești, Medgidia și Mangalia, vor fi și ei prezenți la această partidă cu cei mai buni rugbiști de U14, pentru a definitva lotul care va participa la întrecerea găzduită de FRR. La terminarea meciului de pregătire, copiii vor primi diplome, sucuri și dulciuri de la foștii jucători emblematici ai clubului Farul Constanța, internaționalii Ștefan Constantin, Viorel Giuglea, Constantin Gheară și Gheorghe Varga", a declarat Florian Constantin, președintele ACS Rugby Team Constanța. 


Înainte de începutul competiției, echipa constănțeană va prezenta noul echipament de joc, care va purta însemnele sponsorului RAJA Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6703 secunde