Cazul Caracal capătă proporții! Au apărut alte TREI VICTIME ale lui Gheorghe Dincă

288
Cazul Caracal capătă proporții! Au apărut alte TREI VICTIME ale lui Gheorghe Dincă - dinca97949100-1567422387.jpg

Articole recomandate

Tot mai multe informații conturează ideea că Dincă face parte dintr-o rețea de traficanți. O femeie le-a declarat anchetatorilor că a fost răpită și violată de Gheorghe Dincă. Aceasta susține că mergea la piață în Caracal, iar Dincă a venit cu un cuțit și a amenințat-o să meargă cu el. De teamă, femeia l-a urmat pe Gheorghe Dincă într-o garsonieră aflată în zona pieței. Acolo a mai fost violată de 8 bărbați. Din păcate, nu este singurul caz al monstrului din Caracal.


Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, dar apar alte victime ale monstrului din Caracal. Conform România TV, anchetatorii au dovezi că Dincă a violat cel puțin alte trei femei.

Victimele ar fi fost indentificate de anchetatori după petele de sânge din locuința suspectului. Procurorii au prelevat mai multe probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă. Din cercetări a reieșit că ar fi vorba despre încă trei victime, în afară de Luiza și Alexandra, susține România TV. Mai mult, femeile sunt încă în viață.

Una dintre victime, ce ar fi fost violată de Gheorghe Dincă, s-a dus la poliție și a depus plângere după ce a văzut întregul scandal la televizor. De asemenea, celelalte victime ar fi depus plângere la poliție. Mai mult, conform sursei citate, femeile ar fi fost deja audiate de polițiști. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3574 secunde