Cât costă "inelul de logodnă" al Simonei Halep. Este a doua jucătoare din lume care primește superba bijuterie

552
Cât costă

Articole recomandate

Simona Halep a primit din partea președintelul WTA, Micky Lawler, trofeul de lider mondial la finalul sezonului 2017, dar și un inel extrem de prețios, pe care l-a numit "de logodnă cu tenisul". În catalogul oficial al Tiffany&Co, o astfel de bijuterie valorează 4200 de dolari.


Marea noastră campioană a participat azi, la Singapore, la o ceremonie emoționantă, în care s-a consfințit performanța superbă de anul acesta. După un sezon în care a fost cea mai constantă, constănțeanca a devenit a 13-a jucătoare care termină anul în calitate de lider mondial, după înființarea clasamentului, în 1975, și prima din România.

Eliminarea Karolinei Pliskovei, ieri, în semifinalele Turneului Campioanelor a fost sinonimă cu garanția obținerii locului 1 pentru Simona la final de 2017, iar astăzi a fost premiată.

"E atât de greu, parcă are 10 kilograme", a spus Halep despre trofeu, pentru ca apoi să facă referire la superbul inel primit: "M-am logodit cu tenisul. E o onoare să fiu abia a 13-a din istorie care termină anul pe locul 1. 13 era oricum numărul meu favorit".

Colaborarea dintre WTA și Tiffany&Co a debutat în 2016, când sportivei din Germania, Angelique Kerber, i s-a oferit un trofeu și inel similare. Inelul, unul de 18 k și placat cu diamante, valorează pe site-ul oficial al companiei de bijuterii 4.200 de dolari. El poartă denumirea de Two Narrow Ring.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5981 secunde