Care sunt echipele calificate în optimile Cupei României

de Sandra MIHĂILĂ Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 54
Săptămâna aceasta, s-au disputat partidele din șaisprezecimile Cupei României. Turul următor este programat pe data de 29 octombrie, informează site-ul Federației Române de Fotbal. Tragerea la sorți a optimilor va avea loc pe data de 2 octombrie.

Meciurile din șaisprezecimi au fost echilibrate, dar și unele pline de surprize. Prima astfel de partidă este cea dintre Rapid CFR Suceava și Gaz Metan Mediaș, câștigată de echipa din Liga a II-a. Cea mai mare surpriză a fost provocată de CS Mioveni (Liga a II-a), care a reușit să o scoată din competiție pe deținătoarea trofeului, Astra Giurgiu.

Pe de altă parte, și Steaua a avut un meci greu cu ACS Berceni, însă a reușit să se impună. Pentru calificare, Universitatea Cluj a avut nevoie de prelungiri și de lovituri de departajare în meciul cu FC Bihor Oradea. În derby-ul local de la malul mării, FC Viitorul a învins-o pe Săgeata Năvodari.

Așadar, echipele calificate în optimile Cupei României sunt: Pandurii Târgu Jiu, Oțelul Galați, Rapid Suceava, CSMS Iași, ASA Târgu Mureș, Rapid București, CFR Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Brașov, Petrolul Ploiești, Dinamo București, FC Viitorul, Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, CS Mioveni și Steaua București. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei