Capitala squash-ului românesc se mută, în week-end, la Constanța

328

Articole de la același autor

Ieri, s-au încheiat antrenamentele de selecție organizate de Federația Română de Squash, pentru a forma echipele naționale ale României, în vederea participării a Campionatul Balcanic pe echipe. 


Campionatul Balcanic de squash se va desfășura la București, în perioada 25-28 septembrie, unde vor participa jucători reprezentând mai multe țări. La selecție, au fost invitați 12 jucători, la categoria masculină, și cinci jucătoare, la feminin. Antrenamentele au avut loc pe terenurile de la West Side, din centrul comercial Maritimo, și au fost coordonate de tehnicianul Rostislav Matocha. 


Practicanții jocului de squash sunt obișnuiți ca în fiecare lună să participe la minim o competiție. Week-end-ul acesta, sportivii se vor întrece pentru trofeul West Side. "Acest turneu este important pentru că este primul organizat sub egida Federației Române de Squash, înființată de curând. Vor veni aproximativ 50 de jucători. Este un turneu Open, deci vor putea veni și străini, care au rezidența în România. Din Top 10 național vor veni șase jucători la masculin și cinci jucătoare la feminin. Finala, la masculin, este posibil să se joace între Vasile Hapun și Andrei Luchian, ocu-panții primelor două poziții în clasament, dar șanse ar avea și constănțeanul nostru Răzvan Țurlea. La fete, printre participante o avem pe Alina Maria Ionuț, din Brașov, care se află pe locul 1 în clasamentul fetelor, și constăn-țeanca Liliana Constantinescu, locul 8", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ilie Bănică, vice-președin-tele ACS Squash West Side. 


Participanții vin din toată țara - Brașov, București, Constanța, Sfântu Gheorghe și Timișoara. Categoriile la care se pot înscrie sunt Divizia A masculin, jucătorii clasați pe primele 40 de locuri în clasament, Divizia B masculin, sportivii aflați pe locurile 41-80 în clasament și categoria feminină.


Câștigătorii vor fi recompensați cu diplome, cupe și puncte pentru clasament. Competiția este or-ganizată de ACS Squash West Side, în colaborare cu Maritimo Shopping Center și Asociația de Squash București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5714 secunde