Campionii toamnei! Debut de sezon în forță, la Inside Bowling Center

115

Articole de la același autor

La Inside Bowling Center din incinta City Park Mall, distracția și ambiția fac casă bună, iar mărturie stă noul clasament al celor mai buni jucători amatori ce și-au măsurat forțele în concursul de duminică, 11 octombrie. 


"17 jucători s-au aliniat la startul competiției. După sesiunea de încălzire, toată lumea și-a canalizat forțele de joc, pentru a stabili punctaje cât mai bune, în lupta pentru marele premiu. Alături de competitori, s-au aflat și susținătorii acestora, care au avut grijă ca atmosfera să fie una cât mai degajată și relaxată pentru participanții puțin încordați în primul concurs de bowling amatori din acest nou sezon. Jucătorii și-au învins însă, rapid emoțiile și au dat totul pentru a se clasa printre cei mai buni", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mirela Ioniță, reprezentant al departamentului Ma-nagement din cadrul Inside Bowling Center. 


Ca de fiecare dată, organizatorii concursului au premiat "strike-ul din mânecă", diploma cu pricina amintindu-i de acum înainte câștigătorului că a avut cele mai multe lovituri perfecte. 


Au fost și doamne curajoase înscrise în turneu, premiul întâi pus în joc pentru ele fiind o pereche de role, câștigată de Sibel Abdula, care a ocupat și locul 7 în topul general, cu un punctaj de 585. Pe poziția secundă, foarte aproape de lideră, a terminat Dana Cosoreanu (locul 8 în clasa-mentul general), cu un scor de 584 puncte. 


Marele premiu pus în joc - bicicleta pentru adulți - a fost câștigat de Adrian Ivanciu (707 puncte), urmat, în ordine, de Bogdan Dinu (661 puncte) și Florea Naidin (645 puncte). Adrian Midișan a ocupat locul 4 în clasamentul general, mențiunea revenindu-i pentru acumularea a 617 puncte. 


"Dorim să îi felicităm pe toți concurenții și să le mulțumim încă o dată tuturor pentru prezența la acest concurs. Îi așteptăm și pe data de 8 noiembrie, la următoarea competiție. Mulțumim sponsorilor și tuturor susținătorilor care le-au fost alături concurenților", a transmis, în final, Mirela Ioniță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6459 secunde