Campionii României se alătură protestului gimnastului Marian Drăgulescu

194
1
Campionii României se alătură protestului gimnastului Marian Drăgulescu - gimnastican-1451291159.jpg

Articole de la același autor

Gimnastul român Marian Drăgulescu, medaliat cu argint la sărituri la Campionatele Mondiale, a declarat recent că este nemulțumit de faptul că Guvernul a suplimentat doar premiile naționalei feminine de handbal, pentru obținerea bronzului la Mondiale.

Drăgulescu a afirmat într-un interviu acordat cotidianului Adevărul că a fost premiat cu 37.000 de lei, conform legii, pentru medalia obținută, în timp ce naționala de handbal a primit un premiu de patru ori mai mare, printr-o decizie de Guvern. Gimnastul cere să ca toți sportivii cu performanțe să fie stimulați la fel.

La inițiativa sa s-au mai alăturat și alți campioni mondiali: Tiberiu Dolniceanu (scrimă, bronz,), Andreea Chițu (judo, argint), Corina Căprioriu (judo, argint), Simona Pop, Simona Gherman, Loredana Dinu, Ana Maria Brânză (echipa feminină de scrimă, argint), Larisa Iordache (gimnastică, bronz).

Comentează știrea

Mihail
28 decembrie 2015
Alti olimpici

Olimpicii la matematica, fizica etc nu protesteaza pentru premiile penibile pe care le primesc! Sau ceea ce fac ei nu are nici o valoare?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Sport : "Vă rog să nu demisionați!"
Pagina a fost generata in 0.4379 secunde