Campionatul European de padbol debutează la Constanța

409
Campionatul European de padbol debutează la Constanța - campionatul-1505318481.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 14, în sala "Tomis" din Complexul Sportiv "Flămânda", debutează primul Campionat European de padbol din istoria acestui sport, avându-i protagoniști pe cei mai buni jucători din țările europene, membre ale Federației Internaționale de Padbol: Spania (trei echipe), Portugalia (trei echipe), Franța (două echipe), Belgia (două echipe), Italia, Germania, România (trei echipe) și Suedia.

"Este o onoare pentru România și pentru Constanța că am reușit să aducem aici primul Campionat European din istoria padbolului. Marea favorită este clar Spania, dar sunt sigur că vom avea parte și de surprize. România are echipe foarte bune și putem spera la medalii", a declarat Elisabeta Gherghișan, președintele Asociației Române de Padbol.

XXX

Padbolul este un mix între fotbal, tenis și squash, jucat într-o "cușcă" de sticlă, ce va aduce publicului un spectacol de zile mari. Partidele vor fi transmise live și vor putea fi vizionate în întreaga țară.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, al Primăriei Constanța, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și Asociației Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru Viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0464 secunde