FC Viitorul se scaldă în ape tulburi, după înfrângerea cu Steaua

Cade primul cap! Hagi: "Nu se poate să faci asemenea greșeală"

336
Cade primul cap! Hagi:

Articole de la același autor

Duminică seară, pe Arena Națională, Steaua a învins cu 2-0 (2-0) pe FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii 1 la fotbal. A fost a 11-a partidă consecutivă câștigată de Steaua împotriva Viitorului, iar managerul tehnic Gheorghe Hagi este la capătul răbdărilor. 


Primul care va avea de suferit va fi veteranul Brandan, cel care a provocat lovitura de pedeapsă din care a deschis scorul Boldrin (min.17). După ce a fost înlocuit în minutul 34, argentinianul a plecat valvârtej spre vestiare, și-a luat lucrurile și a plecat acasă. A trebuit să se întoarcă, totuși, la finalul partidei, pentru a efectua testul anti-doping, însă nu va scăpa fără amendă. 


"Nu se poate să faci o ase-menea greșeală când ești jucător cu experiență, la 33 de ani. E o greșeală enormă, iar când faci asemenea cadouri echipelor mari, acestea te taxează. Așa cum a avut el șansa lui, așa trebuie să aibă și alți jucători, cum ar fi Hodorogea, poate și Carp sau poate un alt jucător tânăr", a declarat furios Gheorghe Hagi, la finalul partidei. 


După această înfrângere, FC Viitorul a coborât pe locul 4, cu 26 de puncte, la 7 "lungimi" în spatele liderului Steaua. Următoarea partidă a constănțenilor va avea loc luni, 21 noiembrie, pe teren propriu, în compania celor de la Gaz Metan Mediaș. 


Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, a dat de înțeles, în emisiunea Pro Sport Live, că Hagi ar fi dispus să-și mute clubul la Constanța și să devină echipa orașului, chiar sub numele Farul. 


"Un buget de 5 milioane de euro pentru prima echipă i-ar permite lui Hagi să câștige campionatul. În acest moment, el dispune de 
3 milioane, din care un milion se duce la Academie. O variantă fi-rească, după părerea mea, ar fi ca cei care au puterea de decizie în Constanța să-l invite pe Hagi la discuții și astfel Viitorul să devină echipa orașului, chiar sub numele de Farul. Hagi niciodată nu a pus problema să vândă echipa, își dorește să vândă acțiuni și să conducă echipa din punct de ve-dere tehnic", a declarat Cristian Bivolaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4048 secunde