Bucuria alergării! Cine sunt premianții Crosului Olimpic

314
Bucuria alergării! Cine sunt premianții Crosului Olimpic - bucuria3-1528635002.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 350 de iubitori ai sportului, ai mișcării au participat, sâmbătă dimineață, la cea de-a 31-a ediție a Crosului Ziua Olimpică. 


Startul l-a dat, la ora 10.00, din fața Sălii Sporturilor, consilierul local Răzvan Florea, medaliat olimpic (cu bronz) la JO de la Atena 2004. S-a alergat apoi pe distanța de 5 kilometri, traseul fiind "desenat" pe str. Mircea cel Bătrân, bd. Mamaia, cu linia de sosire în dreptul Radio Constanța. 


La masculin, s-a impus Nicușor Antonesi, student la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", urmat de Ionuț Avram, tot de la Academia Navală, și Orhan Marcu, pugilist legitimat la Clubul Sportiv Farul, în timp ce, la feminin, câștigătoare a fost Antonela Manac (Atena Sport Club; campioana de triatlon), urmată de Roxana Constantin și Cristina Olteanu. 


Toți participanții care au trecut linia de sosire au primit drept amintire tricouri albe, cu însemnele olimpice. 


"Constănțeni și nu numai, cu toții au alergat cu bucurie, iar la final, a urmat răsplata efortului depus. Îi felicit pe participanți, parteneri, organizatori și vreau să le mulțumesc colegilor mei Mihai Orzan, Alexandru Negraru, Iulian Hanu, pentru implicare", a declarat directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 


Organizatorii evenimentului au fost Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Asociația Județeană de Atletism Constanța, Academia Olimpică Română și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța și Poliția Rutieră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3861 secunde