BOMBĂ ÎN LUMEA SPORTULUI! LUCIAN BUTE, DEPISTAT POZITIV

660
1
BOMBĂ ÎN LUMEA SPORTULUI! LUCIAN BUTE, DEPISTAT POZITIV - lucianbute-1464329092.jpg

Articole recomandate

Lovitură grea pentru Lucian Bute. Pugilistul român a fost depistat pozitiv la testul anti-doping care a fost efectuat după lupta cu Badou Jack, din urmă cu o lună. WBC a anunțat că a deschis o anchetă. Dacă și testul B va dovedi acest lucru, boxerul român riscă minim doi ani de suspendare, informează Realitatea TV.


Comisia de Box și Lupte a notificat WBC că pugilistul român a fost depistat pozitiv pentru "Ostarine", la testul anti-doping de după partida susținut cu Badou Jack, de pe 30 aprilie, se arată într-un comunicat al forului mondial. Substanța este un steroid anabolizant care figurează pe lista substanțelor interzise încă din anul 2008.Dacă va fi găsit vinovat de dopaj, Bute riscă minimum doi ani de suspendare și i-ar putea fi retrasă bursa pentru meciul cu Badou, de 500.000 de dolari. Cei doi pugiliști au remizat în meciul pentru centura WBC la categoria supermijlocie, dar titlul de campion mondial a rămas la sportivul impresariat de Floyd Mayweather. În vârstă de 36 de ani, Lucian Bute are în palmares 32 de victorii, dintre care 25 prin KO, un meci egal și 3 înfrângeri la profesioniști. De la pierderea titlului mondial IBF, în 2012, în fața englezului Carl Froch, Bute a câștigat doar două dintre cele patru meciuri disputate. El a pierdut în fața canadianului Jean Pascal, în 2014, înainte de a fi învins la puncte de James DeGale, anul trecut în luna noiembrie, în alt meci pentru titlu IBF. Conform ESPN, echipa lui Bute a refuzat să comenteze în vreun fel comunicatul WBC. Cert este că, dacă va fi suspendat, practic, cariera lui Bute va fi încheiată.


Comentează știrea

manuel
27 mai 2016
castigi 300 dolari lunar

Te crezi in stare sa castigi 300 dolari lunar prestand o activitate de doar 2/3 ore zilnic ?? Eu cred ca poti si ca sa-ti dovedesc,vino alaturi de mine in cea mai profitabila afacere a momentului ! Pentru detalii trimite textul INFO la adresa : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde