Biletele la partida FC Viitorul - CFR Cluj, puse, astăzi, în vânzare

219
Biletele la partida FC Viitorul - CFR Cluj, puse, astăzi, în vânzare - fotbal-1570044085.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 10.00, se pun în vânzare biletele la partida dintre FC Viitorul și CFR Cluj, programată duminică, 6 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, contând pentru etapa a 12-a a Ligii 1. 


Biletele au următoarele prețuri: 50 lei - Tribuna I, 30 lei - Tribuna a II-a, 20 lei - Peluze și se pot procura prin rețeaua bilete.ro și în rețeaua parteneră: Poșta Română, Inmedio, Germanos și Vodafone. 


În ziua meciului, la stadionul "Central" se vor comercializa bilete la casele speciale ale stadionului, începând cu ora 16.30, doar dacă acestea nu se epuizează online. 


XXX 
Și la meciul cu CFR Cluj, clubul constănțean va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" Ovidiu. Autocarul va pleca duminică, 6 octombrie, la orele 19.15, de la Palatul Copiilor Constanța, returul transportului suporterilor fiind asigurat imediat după încheierea partidei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7168 secunde