Bianca Andreescu, mesaj pentru români, după finala câștigată la Indian Wells

167
Bianca Andreescu, mesaj pentru români, după finala câștigată la Indian Wells - bianca12122900-1552897899.jpg

Articole recomandate

Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat trofeul după ce a învins-o pe Angelique Kerber, fost lider mondial. Bianca Andreescu a avut și un mesaj pentru fanii din România la finalul partidei.


Bianca Andreescu a câștigat la numai 18 ani primul titlu din carieră și a urcat până pe locul 24 WTA. Deși joacă sub culorile steagului canadian, Bianca Andreescu are originile în România. Ea este fiica unor emigranți români care au plecat din țara noastră după revoluția din '89.

Deși s-a născut în Canada, Bianca Andreescu a început să practice tenisul în România, la vârsta de 6 ani, la Pitești. Ea a câștigat primul titlu important pe vremea când avea numai 13 ani și a renunțat să mai joace la junioare după o discuție cu Simona Halep care a încurajat-o pe Bianca să treacă la etapa următoare.

Trimful la Indian Wells vine după o serie de victorii impresionante. În drumul spre finală, Bianca Andreescu a învins nume importante printre care și doi foști lideri mondiali, Garbine Muguruza și Angelique Kerber. Pe lângă trofeu, Bianca Andreescu și și-a adjudecat un cec în valoare de peste 1 milion de dolari.La finalul disputei cu Kerber, Bianca Andreescu a declarat: "Tuturor fanilor din România aș vrea să le spun :Mulțumesc că sunteți cu mine și vă iubesc".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3571 secunde