Belgia – Panama 3-0 la CM 2018. Lukaku i-a stricat debutul lui Penedo la Mondial!

140
Belgia – Panama 3-0 la CM 2018. Lukaku i-a stricat debutul lui Penedo la Mondial! - romelulukakuomulmeciuluibelgiapa-1529395821.jpg

Articole recomandate

Belgia – Panama 3-0 s-a jucat în prima etapă din Grupa G a Campionatului Mondial 2018. Mertens și Lukaku, autor unei duble, au fost partizanii victoriei. Cele două formații s-au duelat la Soci, pe stadionul Olimpic Fișt construit special pentru festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2016. 


Belgienii au dominat cu autoritate partida, însă nu au înscris niciun gol în prima repriză, în ciuda numeroaselor ocazii de poartă. Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, aflat la primul Mondial al carierei, a fost imperial în primele 45 de minute și a avut 4 intervenții salvatoare la ocaziile "dracilor roșii".

"Veteranul" de 36 de ani nu a mai avut ce să facă în fața atacurilor furibunde ale Belgiei din repriza secundă. Dries Mertens, starul lui Napoli, a deschis scorul în minutul 47 cu un șut sclipitor din interiorul careului, la care Penedo nu a avut răspuns.

Belgia a continuat asediul și și-a majorat avantajul în minutul 69, prin Romelu Lukaku, care a înscris cu capul din interiorul careului. Același Lukaku a reușit "dubla" șase minute mai târziu. Scăpat singur cu Penedo, vârful lui Manchester United l-a învins pe portarul panamez fără mari emoții.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2851 secunde