Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, succes important. "Gladiatorii" au făcut spectacol la Constanța

152
BC Athletic, succes important.

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a obținut, sâmbătă, o victorie extrem de importantă pe teren propriu. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a primit vizita CSM-ului Târgu Jiu, o formație redutabilă. 


După un joc foarte bun, BC Athletic s-a impus cu scorul de 83-74 și și-a adjudecat astfel două puncte foarte importante în economia clasamentului Grupei Albastre din Liga Națională. Scorul pe sferturi: 21-14, 23-19, 17-22, 22-19. 
Pentru "Gladiatorii din Tomis", au marcat Siler Schneider 29 puncte, Kyle Kilgore 14 p, Christian Chițu 13 p, Rahsaan Williams 11 p, Georgian Păun 6 p, Sergiu Ursu 5 p, Victor Dudaș 3 p și Adrian Trandafir 2 p. 
La finalul partidei, conducerea clubului s-a arătat extrem de mulțumită și speră că formația de la malul mării va încheia sezonul pe primul loc în Grupa Albastră. 


BC Athletic Constanța este pe primul loc în Grupa Albastră, cu 25 de puncte, având 8 victorii și 9 înfrângeri.
În etapa viitoare, baschetbaliștii antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici vor juca în deplasare, sâmbătă, 14 martie, cu CSM Sighetu Marmației. 


XXX 
Pe lângă jocul de baschet în sală, BC Athletic a dovedit că este o specialistă și în jocul de baschet 3x3, constănțenii câștigând, recent, Turneul al 3-lea al Cupei României la această disciplină. 


"Gladiatorii din Tomis" s-au impus în finală cu CSM Târgu Jiu, scor 21-12. 


Adrian Guțoaia, Virgil Stănescu, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău au încheiat Turneul 3 fără înfrângere, trecând pe rând de CSM Mediaș (22-10), Sportul Studențesc (22-18), SCM U Craiova (22-10), BCM Pitești (22-10) în semifinale. 
Alături de jucători, au fost antrenorul principal Alexandru Olteanu, secundul Vladimir Mihai și team managerul Andrei Talpeș. 
Reamintim că, în primele două turnee, BC Athletic a avut parte de un real succes. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5434 secunde