BC Athletic și AS "Victoria Cumpăna" dau naștere proiectului "Baschet Made in Cumpăna"

231
BC Athletic și AS

Articole de la același autor

Astăzi, Clubul Sportiv "Victoria Cumpăna" și echipa de baschet masculin BC Athletic Constanța vor semna un protocol de colaborare prin care se dorește dezvoltarea sportului de masă în comuna Cumpăna, dar și cel de performanță. De asemenea, s-a stabilit o "țintă" de minimum 400 de copii atrași către sport și către un stil de viață sănătos. Viitorii campioni vor fi identificați de către profesorii coordonatori de la vârste fragede și vor fi integrați intens în activitatea socială, prin formarea a cât mai multor concursuri și activități pe teme sportive.


Semnarea protocolului de colaborare denumit "Baschet Made in Cumpăna" va avea loc de la ora 11.00, în sala de sport a Campusului Școlar Cumpăna.


"Sportul formează personalitatea tinerilor și, prin urmare, îi încurajează să gândească în mod corespunzător și în cele din urmă să își exprime opinia. Ne dorim cât mai mulți tineri în activitățile sportive, pentru a putea influența la rândul lor și alți copii să apuce această cale. Într-un final, vor ajunge cu toții capabili să se îngrijească de mediul în care trăiesc și să întâmpine toate problemele într-un mod cât mai pragmatic și pozitiv", a declarat Mariana Gîju, primarul comunei Cumpăna.


În acest moment, la CS "Victoria Cumpăna" activează sute de copii, împărțiți în nu mai puțin de 18 secții: fotbal, arte marțiale, arte marțiale de contact, judo, handbal, rugby, ciclism, baschet, șah, lupte, gimnastică, gimnastică ritmică, scrimă, fotbal – tenis, tenis de câmp, dans sportiv, sportul pentru persoane cu nevoi speciale și sportul pentru toți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1833 secunde