BC Athletic se pregătește intens pentru duelul cu CSO Voluntari

233
BC Athletic se pregătește intens pentru duelul cu CSO Voluntari - bcathletic-1523383469.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța se pregătește intens, în aceste zile, pentru unul dintre cele mai importante dueluri ale turneului semifinal al Ligii l, împotriva celor de la CS Voluntari, programat sâmbătă, ora 16.

Aflată într-o luptă acerbă pentru accederea la turneul final, formația pregătită de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici nu își mai permite pași greșiți în aceste ultime trei runde, mai ales în fața unei contracandidate, și mai important, pe teren propriu.

Practic, în acest moment, CSU Știința București și CS Cuza Sport Brăila și-au asigurat biletele pentru faza următoare, iar pentru celelalte două poziții luptă patru echipe: BC Athletic (11 meciuri, 17 puncte), CN "Aurel Vlaicu" București (10 meciuri, 16 puncte), CSO Voluntari (10 meciuri, 15 puncte) și CSM Ploiești (9 meciuri, 14 puncte).

Din păcate, pentru partida cu CSO Voluntari, constănțenii îi au sub semnul întrebării pe pivotul Marius Deconescu și pe specialistul aruncărilor de trei puncte, Vlad Mihai, doi dintre cei mai buni marcatori ai sezonului. Team managerul clubului de pe litoral, Andrei Talpeș, speră să-i aibă în plenitudinea forțelor pe cei doi jucători la ora partidei. În același timp, speră ca încurajările fanilor să împingă echipa de la spate, spre victorie.

"Suntem conștienți că va fi un meci foarte greu. Adversarii au câțiva jucători cu experiență, care au mai evoluat și în Liga Națională. Cu toate acestea, suntem pe teren propriu și vom face tot posibilul pentru a ne impune. Ne antrenăm în fiecare zi, până vineri. Vrem să fim 100% pregătiți și să practicăm un baschet de calitate. Vom avea suporterii de partea noastră și sperăm ca împreună să obținem cele două puncte. Din păcate, pentru a ne califica, trebuie să privim și la jocul rezultatelor, acolo unde se poate întâmpla orice. Se fac foarte multe calcule, însă pe noi ne interesează să obținem cât mai mult din aceste trei partide, cu Voluntari, Știința și Cuza Sport Brăila", a declarat Andrei Talpeș.

v v v

Echipa de juniori U16 CSS 1 Constanța - BC Athletic a jucat, în acest sezon, în această formulă. Tinerii baschetbaliști au pornit la un drum lung, în care și-au propus ca prin muncă să crească împreună, chiar dacă au avut de înfruntat echipe cu jucători mai experimentați. "Micii gladiatori" au arătat că se pot bate de la egal la egal cu oricine și au învățat că niciun adversar nu este inabordabil.

Prin unitatea grupului, atât în teren, cât și în afara sa, echipa a crescut de pe o zi pe alta. Au învățat să respecte antrenamentele, să se dedice 100% și să prețuiească orice rezultat.

În week-end-ul trecut, CSS 1 - BC Athletic (antrenori George Mircioi și Alexandru Olteanu) a jucat la Mangalia, acolo unde a înregistrat o victorie, scor 71-58 cu CSS Buzău, și o înfrângere în fața echipei gazdă, MC Ball, scor 57-81.

"Nu ne raportăm la numărul de victorii atunci când spunem că echipa a progresat, ci la tot ce a realizat zilnic, la antrenamente și partidele oficiale. Cât de puternici au fost fizic și mental să lupte până la capăt pentru fiecare minge", a completat team managerul Andrei Talpeș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4779 secunde