Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, lider în Grupa Albastră. Constănțenii așteaptă meciul cu CSM Miercurea Ciuc

206
BC Athletic, lider în Grupa Albastră. Constănțenii așteaptă meciul cu CSM Miercurea Ciuc - bcathletic1-1580944216.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța se află într-o perioadă foarte bună în acest sezon. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu evoluează în Grupa Albastră a Ligii Naționale, alături de CS Municipal Târgu Jiu, CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSM Sighetu Marmației. 


Constănțenii sunt pe primul loc, cu 21 de puncte, aceștia având șase victorii și nouă înfrângeri. 
Baschetbaliștii de pe litoral vin după o victorie spectaculoasă obținută în week-end, la Sala Sporturilor din Constanța, scor 101-86 cu CSM Sighet. La finalul acestui meci, antrenorul Alexandru Olteanu s-a declarat extrem de încântat și are speranțe că echipa pe care o conduce nu va mai părăsi prima poziție a Grupei Albastre. 


"În meciul cu Sighet, am jucat mai frumos față de meciurile trecute. Băieții și-au dorit să își ia revanșa după ultimul meci din sezonul regulat și cred că acest lucru s-a văzut în atitudinea lor. Pe parcursul jocului, tonusul nostru a scăzut, însă eu sunt mulțumit de ce am văzut. Am vrut să îmbunătățim anumite aspecte și am reușit acest lucru. Mai avem de lucrat la apărare, acolo unde nu sunt tocmai mulțumit. Am lucrat la antrenamente aruncările de la distanță, pentru că îmi doresc să avem mai multe aruncări de trei puncte. Sper să creștem ca și echipă. Cei de la Sighet sunt imprevizibili, mai ales când joacă pe teren propriu. Toate meciurile sunt grele pentru noi", a declarat antrenorul Alexandru Olteanu. 


Pentru BC Athletic, urmează acum o perioadă cu antrenamente intense, pentru că, pe 29 februarie, pe constănțeni îi așteaptă un meci dificil, pe terenul celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc. 


Adversarii formației de la țărmul mării sunt pe locul 3 în Grupa Albastră, cu 18 puncte. CSM VSKC Miercurea Ciuc este o echipă mai slab cotată decât BC Athletic, însă elevii lui Alexandru Olteanu trebuie să fie atenți și să dea totul pentru punctele puse în joc. 


XXX 
Noua "perlă" a echipei dobrogene este americanul Siler Schneider, cel care se află la primul său sezon în Europa. În vârstă de 23 de ani, Schneider are 1,90 m și joacă pe poziția de fundaș. 


El a jucat patru ani pentru UC Davis Aggies, iar în sezonul 2018/2019, a strâns medii de 10,4 puncte în 31 de partide. În cele patru sezoane, Schneider a adunat medii de 11,1 puncte, 3,1 recuperări și 2,1 pase decisive în 130 de partide. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9901 secunde