Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, în fața unui nou meci important. La Constanța vine CSM Mediaș

252
BC Athletic, în fața unui nou meci important. La Constanța vine CSM Mediaș - bcathletic-1578607944.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța este gata pentru un nou meci important. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu va primi, sâmbătă, vizita celor de la CSM Mediaș, formație mai bine clasată decât gruparea de pe litoral. 


BC Athletic are nevoie ca de aer de victorie în meciul cu ardelenii, mai ales că cei de la CSM Focșani le suflă în ceafă constănțenilor. BC Athletic este pe locul 4 în Grupa Est a Ligii Naționale, cu 17 puncte, și ocupă astfel ultimul loc care garantează calificarea în Grupa Galbenă a competiției interne. Formația din Focșani este pe 5, la o "lungime" în spatele echipei de pe litoral, astfel că partida cu CSM Mediaș este una extrem de importantă. 


BC Athletic vine după două victorii consecutive obținute pe teren propriu, iar constănțenii vizează cel de-al treilea succes la malul mării. Pentru acest lucru, este nevoie și de sprijinul suporterilor, care vor avea acces gratuit în sală la ora meciului cu Mediaș. 
"Sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanța, BC Athletic susține penultimul meci al primei fazei din acest sezon și ultimul pe teren propriu, meci în compania celor de la CSM Mediaș.


«Gladiatorii din Tomis» continuă cursa pentru menținerea pe locul 4 al Grupei B, orice punct acumulat fiind important în clasamentul final, cu două etape rămase de jucat. 


Este un meci important în care Constanța va căuta să obțină a treia victorie consecutivă pe teren propriu, a transmis conducerea BC Athletic. 


În tabăra constănțeană domnește optimismul înaintea meciului cu CSM Mediaș, chiar dacă ardelenii contituie o formație redutabilă, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. 


În manșa tur, BC Athletic a pierdut în deplasare la Mediaș, cu scorul de 80-93. 


"Va fi un meci extrem de greu pentru noi. CSM Mediaș este o echipă foarte bună, care are multă experiență. Cu ajutorul fanilor, noi sperăm să facem un joc bun și să nu cedăm. Vom lupta până la capăt, pentru că avem nevoie ca de aer de victorie. Am avut și câțiva accidentați, însă până la ora jocului sperăm să avem tot lotul complet pentru a trimite în teren cea mai bună garnitură", a declarat, pentru "Cuget Liber", Andrei Talpeș, team-managerul BC Athletic Constanța. 


XXX 
Primele patru echipe din Grupa Est a Ligii Naționale vor fi repartizate în Grupa Galbenă, alături de ultimele două clasate din Grupa Vest. 


Campionatul va fi împărțit în trei grupe, Grupa Galbenă, Grupa Albastră și Grupa Roșie, iar primele două formații din Grupa Galbenă, acolo unde este foarte posibil să meargă și BC Athletic, se vor lupta pentru titlul de campioană a României, alături de primele două echipe clasate din celelalte grupe. 


La ora jocului cu CSM Mediaș, BC Athletic îi va avea cel mai probabil în teren pe uriașul american Kyle Kilgore, camerunezul Francois Affia, dar și pe experimentatul Georgian Păun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2152 secunde