Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, gata pentru următorul test, cel cu CSM Miercurea Ciuc

218
BC Athletic, gata pentru următorul test, cel cu CSM Miercurea Ciuc - bcathletic-1582669029.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța se află în fața unui meci foarte important în Grupa Albastră din Liga Națională. Formația de la țărmul mării se va deplasa la Miercurea Ciuc, sâmbătă, 29 februarie, acolo unde va juca cu începere de la ora 16:00. 


Echipa antrenată de Alexandru Olteanu se află pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte, având 6 victorii și 9 înfrângeri. Pentru constănțeni, victoria este una extrem de importantă pentru a se menține în fruntea clasamentului și pentru a evita căderea pe unul dintre locurile care duc la barajul de promovare/retrogradare. 


"Gladiatorii din Tomis" sunt capabili să facă meciuri bune și au demonstrat acest lucru în mai multe rânduri, chiar și atunci când au evoluat în deplasare. 


Atât antrenorul Alexandru Olteanu, cât și team-managerul Andrei Talpeș sunt doi oameni care se pun în slujba acestei echipe și fac tot posibilul ca orașul Constanța să aibă o reprezentantă în Liga Națională de baschet masculin. 


XXX 
Pe lângă jocul de baschet în sală, BC Athletic a dovedit în foarte multe rânduri că este o specialistă și în jocul de baschet 3X3, constănțenii câștigând, recent, Turneul al 3-lea al Cupei României la această disciplină. 


"Gladiatorii din Tomis" s-au impus în finală cu CSM Târgu Jiu, scor 21-12. Adrian Guțoaia, Virgil Stănescu, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău au încheiat Turneul 3 fără înfrângere, trecând pe rând de CSM Mediaș (22-10), Sportul Studențesc (22-18), SCM U Craiova (22-10), BCM Pitești (22-10) în semifinale. 


Alături de jucători au fost antrenorul principal Alexandru Olteanu, secundul Vladimir Mihai și team managerul Andrei Talpeș. 
Reamintim că, în primele două turnee, BC Athletic a avut parte de un real succes. În prima zi a competiției, "Gladiatorii din Tomis" au ajuns până în semifinale, acolo unde au întâlnit pe CSM Târgu Jiu, echipă care s-a impus la limită, scor 21-19. Trupa de la malul mării a jucat în formula: Virgil Stănescu, Cezar Bărăgău, Cristian Mâinea și Adrian Trandafir. 


A doua zi, în cadrul turneului 2, BC Athletic a acces tot în semifinale, unde BCM U FC Argeș Pitești s-a impus cu 17-14. BC Athletic a jucat în formula Virgil Stănescu, Adrian Guțoaia, Cezar Bărăgău și Adrian Trandafir. 


BC Athletic Constanța s-a situat pe locul 3 în clasamentul provizoriu al Cupei României 3x3 după primele două turnee, cu 140 de puncte, iar în acest moment, după desfășurarea celui de-al treilea turneu, baschetbaliștii constănțeni sunt lideri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4063 secunde