BC Athletic Constanța s-a calificat în finala Ligii Naționale de baschet 3X3, de la Târgu Jiu

142
BC Athletic Constanța s-a calificat în finala Ligii Naționale de baschet 3X3, de la Târgu Jiu - baschetathletic-1564601193.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța s-a calificat în finala Ligii Naționale 3X3, reușind astfel o performanță incredibilă. Federația Română de Baschet a dat publicității clasamentul final. Primele 12 echipe clasate merg la Turneul Final, care va avea loc la Târgu Jiu, în perioada 3-4 august.


Așadar, cele 12 echipe care merg în ultimul act sunt, după cum urmează: BC Athletic Constanța, CSU Pitești, CSM București, Dinamo Știința București, CSU Sibiu, Agronomia București, FC Argeș Pitești, Rapid București, Sportul Studențesc, U-BT Cluj Napoca, CSM Târgu Mureș, CSM Galați.


Managerul echipei, Andrei Talpeș, nu a definitivat încă lotul de patru sportivi care se va deplasa la Târgu Jiu, însă această sarcină va fi dusă la capăt în cel mai scurt timp.


La feminin, Clubul Sportiv Phoenix Constanța a ratat, din păcate, calificarea la Turneul Final, în ciuda faptului că echipa de la malul mării a terminat pe locul al treilea în Cupa României la Baschet 3X3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3974 secunde