BC Athletic Constanța caută a doua victorie din 2018

507
BC Athletic Constanța caută a doua victorie din 2018 - bcathletic-1518195501.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța promite spectacol, duminică, 11 februarie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSM Mediaș, într-o nouă reprezentație în faza semifinală a Ligii l. Intrarea la meci este liberă.

Jucătorii antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici au mare nevoie de victorie pentru a face uitată forma mai puțin convingătoare din ultimele două partide, ambele pierdute. BC Atheltic a pierdut, în deplasare, cu CSM Sighetu Marmației, scor 83-91, și acasă, în prelungiri, cu CN "Aurel Vlaicu" București, cu 75-81.

Pentru a-și păstra intacte șansele de calificare la turneul final al Ligii l, adică clasarea pe primele patru locuri, "Gladiatorii din Tomis" nu-și mai permit alți pași greșiți.

La partida contra echipei din Mediaș, vor avea șansa să debuteze și cele două achiziții realizate de constănțeni: Pegkas Panaiotis (17 ani) și Ștefan Mâinea (20 de ani). Antrenorii vor decide în ziua partidei dacă aceștia sunt pregătiți să ajute echipa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CS Phoenix debutează  în turneul semifinal
Pagina a fost generata in 0.6701 secunde