BC Athletic Constanța a rezolvat două transferuri

160
BC Athletic Constanța a rezolvat două transferuri - bcathletic-1518113829.jpg

Articole de la același autor

Cele două transferuri anunțate de BC Athletic Constanța la mijlocul lunii ianuarie, Pegkas Panaiotis (17 ani) și Ștefan-Daniel Mâinea (20 de ani), au fost parafate și înregistrate la FR de Baschet.


Pegkas Panaiotis s-a născut la Constanța, a început baschetul la Fly OC Constanța, sub îndrumarea profesorului Cătălin Oprea, ca mai apoi să activeze la CSȘ 1 Constanța, pregătit de profesorul Iulian Popa. 


Acum, Pegkas Panaiotis este dublu legitimat, la CSȘ 1 Constanța și BC Athletic Constanța, având dreptul să evolueze atât în echipa de juniori U18 CSȘ 1 Constanța, cât și pentru echipa de seniori a celor de la BC Athletic Constanța.


Al doilea jucător, Ștefan Mâinea, a depus memoriu la Federația Română de Baschet pentru a încheia colaborarea cu Dinamo București, apoi a semnat cu "Gladiatorii din Tomis". Acesta a fost component al naționalei de baschet 3x3 (U18 și U20) și a jucat la Colegiul Național "Aurel Vlaicu" București și Dinamo București.


Pentru BC Athletic Constanța următoarea partidă din Liga l de baschet este programată, duminică, 11 februarie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSM Mediaș, în etapa a IV-a a fazei semifinale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CS Phoenix debutează  în turneul semifinal
Pagina a fost generata in 0.3726 secunde