BC Athletic a transferat un fost jucător al Farului

217
BC Athletic a transferat un fost jucător al Farului - bcathletic-1534949935.jpg

Articole de la același autor

La 6 ani după ce a jucat pentru BC Farul Constanța, Georgian Păun se reîntoarce la malul mării și semnează cu Baschet Club Athletic Constanța, anunță conducerea clubului de pe litoral. 


"În 2012-2013, pe atunci în vârstă de 19 ani, sub comanda domnului Vasile Pașca, a lui Bogdan Ivanovici și a antrenorului jucător al BC Farul Alexandru Olteanu, Geo Păun era împrumutat la malul mării tocmai de pe Bega, de la BC Timișoara, într-un sezon în care avea la BC Farul zeci de minute pe parchet, meciuri în care nu de puține ori a fost cel mai eficient jucător al Farului", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 


Păun a mai jucat pentru BCM Pitești, CSU Sibiu, BC Timișoara, în naționala de juniori a României, dar și în campania naționalei României de la Universiada de baschet de la Taipei 2017. 


Sâmbătă, 25 august, și duminică, 26 august, în piațeta "Perla" din Mamaia, se vor disputa întrecerile unei noi ediții a turneului de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Constanța și Sport Arena Streetball. 


Va fi primul eveniment din sezonul 2018-2019 pentru Sport Arena Streetball Tour, cel mai mare circuit de baschet 3x3 din România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5359 secunde