BC Athletic a transferat un camerunez: "uriașul" Francois Affia

151
BC Athletic a transferat un camerunez:

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a început deja noul sezon, însă nu se oprește din a transfera jucători. Clubul de la malul mării l-a înregimentat pe Francois Affia, un camerunez înalt de 2,10 metri. 


Baschetbalistul african evoluează pe poziția de centru și are experiență, acesta jucând în Eurocup cu echipa Varese, dar și în echipa națională a Camerunului. 


Francois Affia are 26 de ani și poate fi un sportiv care să ajute la ascensiunea celor de la BC Athletic. Camerunezul a debutat deja în tricoul "Gladiatorilor din Tomis", sâmbătă, atunci când BC Athletic s-a impus în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc cu 68-58, într-o partidă care s-a disputat în Sala Sporturilor din Constanța. 


"L-am monitorizat pe Francois Affia într-un camp pe care l-am făcut în Spania, la Valencia. El a evoluat ultima dată pentru Varese și îl știam foarte bine. A jucat împotriva celor de la Miercurea Ciuc și vă spun sincer că sunt mulțumit de evoluția sa. Sper să ne ajute pe viitor", a declarat, pentru "Cuget Liber", team-managerul BC Athletic Constanța, Andrei Talpeș. 
Francois Affia și-a efectuat junioratul la Priștina, în Kosovo, și a mai jucat pentru echipe ca Slovan Ljublijana, Garcia Moreno sau KK Skofia Loka. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3657 secunde