Bătălia pentru sigla FC Farul. Vom avea curând numele câștigătorului?

385
Bătălia pentru sigla FC Farul. Vom avea curând numele câștigătorului? - batalia-1530457268.jpg

Articole de la același autor

Bătălia pentru sigla și palmaresul FC Farul ar putea să se apropie de final. Prețul de pornire al licitației a crescut semnificativ față de prima strigare, semn că există oferte concrete, iar mâine am putea avea câștigătorul. 


Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanța, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, vinde la licitație publică cu strigare bunuri constând în marcă (siglă, culori) și palmares, prețul de pornire al licitației fiind de 35.000 euro, exclusiv TVA. 


Licitațiile se vor desfășura săptămânal, în fiecare zi lucrătoare, de marți, ora 13.00, începând cu data de 3 iulie, până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanța, strada Cibinului nr. 8. La licitație, poate participa orice persoană fizică sau juridică care acceptă prevederile caietului de sarcini și ale regulamentului de licitație. 


Participanții vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei, la data plății, a sumei de 200 de euro exclusiv TVA, reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro exclusiv TVA, reprezentând contravaloarea taxei de participare la licitație, să depună garanția de 20% din prețul de pornire a licitației și să depună o scrisoare de garanție bancară în valoare de 80.000 de euro, prezentată în orice formă prevăzută de legea civilă, cu minimum 24 de ore înainte de data licitației. 


Pasul de licitație va fi de 18% din valoarea ultimului preț strigat. Caietul de sarcini poate fi obținut, zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00-15.00, de la sediul lichidatorului judiciar. 


Reamintim că licitația de la finele lunii iunie a fost amânată, iar conducerea SSC Farul a anunțat că a depus plângeri penale pe numele lichidatorului judiciar și al fostului patron Giani Nedelcu. 


La prima licitație, prețul de pornire a fost aproximativ 3.500 de euro. 


Acțiune de ecologizare, la stadion 


Deși au trecut doar trei luni de la ultima acțiune de ecologizare a stadionului "Farul", în tribune au apărut iarăși zone de vegetație. De aceea, conducerea SSC Farul face un nou apel către suporteri, să se implice în acțiunea de ecologizare de săptămâna aceasta. 


"Stimați suporteri, începând de luni, 2 iulie, vom organiza o nouă acțiune de ecologizare a tribunelor stadionului și a împrejurimilor. În scurt timp, vor fi demarate și procedurile de omologare a arenei pentru a putea găzdui meciuri contând pentru campionatul Ligii a II-a. Până la sosirea comisiei de omologare, totul trebuie să fie în stare perfectă de curățenie. Facem un nou apel către dumneavoastră, susținătorii echipei, să ne ajutați în acest demers. Lucrările de ecologizare se vor efectua în fiecare zi, în intervalul orar 10.00 - 20.00, iar după îndepărtarea materialului vegetal, vom aplica inclusiv un tratament cu erbicid, pentru a opri dezvoltarea ulterioară a vegetației", au transmis reprezentanții SSC Farul. 


5-1 în amicalul cu Performer 


SSC Farul a susținut, sâmbătă, la Constanța, primul meci din pregătirea de vară, în compania juniorilor de la ACS Performer, câștigat cu scorul de 5-1. 


"Dintre jucătorii aflați în probe, trei vor fi reținuți în lot, iar luni (n.r. - astăzi) se vor prezenta la Constanța și alții aflați în vizorul nostru. Toate transferurile vor fi anunțate în momentul în care contractele vor fi parafate. Marți și miercuri, jucătorii vor efectua vizita medicală, urmând ca tot, în cursul zilei de miercuri, echipa să plece în cantonament la Câmpina. Și sezonul trecut a început cu o pregătire în orașul prahovean și s-a încheiat cu o promovare. Sperăm să facem din asta o tradiție", au declarat oficialii SSC Farul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4213 secunde