Baschetul s-a reîntors în Sala Sporturilor, cu All Star Game

222

Articole de la același autor

Joi seara, cei mai buni jucători de baschet din Liga Amatorilor de Baschet din Constanța au disputat primul All Star Game. Evenimentul a durat puțin peste patru ore, timp în care s-au disputat partide demonstrative între persoanele cu handicap ori între copii U10. Atmosfera a fost întreținută cu muzică și cu câteva momente de street dance. Spre bucuria organizatorilor și a jucătorilor, evenimentul a avut parte de un public numeros, care s-a bucurat de fiecare moment. 


"Am reușit împreună cu cei care s-au ocupat de organizare să readucem oamenii la sală și să reînviem spiritul baschetului constănțean. Eu sper de acum să nu mai «adoarmă» pentru o perioadă lungă de timp. A fost o surpriză plăcută să vedem un pu-blic numeros și călduros. Mulți dintre ei au stat alături de noi până la o oră târzie. Cu siguranță, Constanța vrea o echipă de baschet, acum sper să și reușim. Trebuie să educăm și jucătorii, și publicul în spiritul baschetului, pentru că nu au mai avut parte de așa ceva în ultimul timp și atunci e și normal să fie reticenți", a declarat Alexandru Olteanu, fost jucător la BC Farul. 


"Meciul stelelor" le-a adus față-n față pe formațiile Delfinii și Pescărușii. Deși, la pauză, scorul era foarte strâns, 41-40 pentru Delfini, aceștia au reușit să se impună cu un scor final de 104-77. 


La concursurile individuale, câștigători au fost Andrei Talpeș (skills), Dan Constantinescu (aruncări de trei puncte), Răducu Popescu (slam dunk). Toți parti-cipanții au primit medalii, iar echi- pele câștigătoare ale meciurilor au primit cupe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0615 secunde