Baschetbaliste de la CS Phoenix-Știința, convocate la loturile naționale

412
Baschetbaliste de la CS Phoenix-Știința, convocate la loturile naționale - baschettot-1560546048.jpg

Articole de la același autor

Tânăra jucătoare de baschet Maria Alexandra Marcu, de la CS Phoenix - Știința Constanța, a fost convocată la lotul național feminin de junioare U16, pentru pregătirea în vederea participării naționalei României la Campionatul European. 


"Tricolorele se vor afla în pregătire centralizată la București, în perioada 15-20 iulie, după care se vor organiza patru turnee cu meciuri de verificare cu diverse reprezentative naționale, în perioada 20 iulie - 4 august, și o a doua pregătire centralizată la București, lotul reunindu-se apoi în perioada 8 - 13 august pentru cea de-a treia pregătire, la Alexandria", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


În perioada 13 - 28 august, România va participa la Campionatul European U16. 


XXX 
Naționala feminină de 3x3 a României se pregătește de Cupa Mondială de Streetball, care va avea loc în Olanda, în perioada 18-23 iunie. 
Astfel, în perioada 13-15 iunie, echipele 3x3 ale României (echipa A: Gabriela Mărginean, Anca Stoenescu, Gabriela Irimia și Sonia Ursu; echipa B: Elisabeth Pavel, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr și Bianca Maria Fota - de la CS Phoenix-Știința Constanța) vor participa la un turneu de pregătire dedicat loturilor naționale, în Franța. 


Astfel, România va participa cu două echipe la Big Twelve TSF International Tournament.
România va juca cu echipa A, alături de Belarus, Belgia, Estonia, Ungaria, Olanda, Spania, Elveția și Ucraina. 
Între 21 și 24 iunie, echipa B de 3x3 a României va participa la Jocurile Europene de la Minsk. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6504 secunde