Avion, hotel, masă, bilet! Câți bani îți trebuie pentru a vedea meciul FCSB-ului cu Lazio

1620
Avion, hotel, masă, bilet! Câți bani îți trebuie pentru a vedea meciul FCSB-ului cu Lazio - untitled-1512998613.jpg

Articole de la același autor

S-a stabilit: FCSB o va înfrunta pe Lazio, în 16-imile de finală ale Europa League, iar gândurile suporterilor se îndreaptă deja către "dubla" din 15/22 februarie 2015. 


"Cuget Liber" a făcut rapid un calcul al bugetului necesar pentru a vedea live meciul de la Roma. 


Astfel, biletul de avion costă astăzi 65 de euro (toate taxele incluse). Plecarea este în data de 22 februarie, dimineață, la ora 6.00, de pe Otopeni, iar cu diferența de fus orar (câștigi timp călătorind de la est la vest), ajungi în Cetatea Eternă la ora 7.10. Deci, ai timp suficient pentru a te caza și a vizita câteva dintre sutele de obiective turistice importante. 


Mai adăugați 20 de euro pentru transportul în comun (aeroport, oraș), iar pentru un loc în camera de hotel - alți 25 de euro. Dacă nu ești pretențios și accepți un loc la hostel, în zona Gării Termini, te "rezolvi" cu maxim 15 euro. 


Biletul la meci costă undeva în jur de 25 de euro, iar pentru hrană mai alocați 25 de euro. Apă (bună!) luați gratis, de la numeroasele fontanele. 


Întoarcerea la București, pe 23 februarie, seara, la ora 18.30, deci mai aveți timp și de alte excursii. 


Așadar, cu aproximativ 150 de euro veți avea o excursie de neuitat la Roma și veți fi martor la confruntarea de la Stadio Olimpico. 


Excursii se mai pot face cu mașina sau autocarul, dar țineți cont că este o deplasare lungă și obositoare, iar iarna ar putea crea ceva probleme. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3747 secunde