Ștefan Mihu, administratorul special al clubului FC Farul:

"Avem nevoie de sprijinul suporterilor"

758
Clubul FC Farul este în procedură de insolvență și, ca urmare a acestui fapt, av. Maria Căzănel, administratorul judiciar, a convocat adunarea generală a membrilor fondatori ai clubului, pentru alegerea administratorului special și pentru prezentarea planului de redresare economico-financiară a clubului pentru următorii trei ani.
Noul administrator special este Ștefan Mihu, președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, filiala Constanța.
"Este important faptul că toți creditorii clubului vor primi sumele restante pe o perioadă de trei ani, conform planului. Eu am fost desemnat administrator special, clubul se redefinește din punct de vedere economic. Așteptăm adevărații suporteri ai clubului Farul să vină alături de echipă și nu cu mesaje pe site-uri, ci fiecare cu ce poate. Dacă totul o să fie în ordine, sunt convins că, la vară, vom pune la cale accederea în Liga 1 pentru anul competițional 2011-2012. Antrenorii de acum sunt jucători cu state vechi la clubul Farul, Cristian Cămui, Gheorghe Butoiu și Ion Barbu, însă avem nevoie și de sprijinul suporterilor", a declarat Mihu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Sport : Constanța, goană după puncte
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Sport : HCM Constanța, în infernul de la Zagreb
Pagina a fost generata in 0.7108 secunde