Aur pentru CS Aurora 23 August! "Profesori" de Qwan Ki Do

949
Aur pentru CS Aurora 23 August!

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, la Sala Sporturilor din Roman, a avut loc Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru seniori și juniori, competiție organizată de Federația Română de Arte Marțiale, Ministerul Tineretului și Sportului și CS Bao Roman. 


Peste 200 de sportivi legitimați la 24 de cluburi s-au întrecut în probe tehnice (Thao Quyen), dar și de luptă (Song Dau). Singurul reprezentant al județului Constanța a fost Clubul Sportiv Aurora 23 August, care a deplasat la Roman nu mai puțin de nouă sportivi, evoluția lor fiind una excelentă. 


La probele tehnice, dobrogenii au cucerit două medalii, la categoria 16-17 ani, masculin: Emanuel Alexandru Fotache - bronz, Andrei Victor Vornicu - argint. La proba de luptă, echipa de seniori (+18) de la 23 August (Florin Cristian Avasilcăi, Daniel Tîrzuman) a produs marea surpriză, cucerind titlul național după ce a depășit în finală experimentata echipă gazdă, CS Bao Roman. 


"Sunt foarte mulțumit de evoluția sportivilor mei. Titlul național câștigat în proba de luptă este cel mai prestigios rezultat obținut până acum de CS Aurora 23 August. Băieții au demonstrat o formă foarte bună, dată de seriozitatea și ambiția cu care s-au pregătit în această perioadă. De asemenea, competiția a fost și prilej de selecție pentru lotul național, în vederea participării la Campionatele Europene ce vor avea loc în Spania, și sper ca băieții să fie aleși să reprezinte România la această probă. Vrem să mulțumim în mod special Primăriei 23 August pentru sprijinul acordat în dotarea și pregătirea sportivilor. Fără ajutorul administrației locale nu am fi reușit să ajungem pe cea mai înaltă treaptă a podiumului", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniel Avasilcăi, antrenorul celor de la CS Aurora 23 August. 


La finalul acestei săptămâni, Sala de Sport "Elena Frîncu" din Cumpăna va găzdui a treia ediție a Cupei Dobrogei la Qwan Ki Do, competiție organizată de Guom Constanța, acolo unde vor fi prezenți cei mai valoroși sportivi din întregul județ. Aceștia vor lua parte doar la probele tehnice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5064 secunde