Aur la triatlon pentru atleții constănțeni

488
Aur la triatlon pentru atleții constănțeni - aur-1465832069.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, pe stadionul "Iolanda Balaș Soter" din București, s-a disputat etapa finală a Campionatului Național de atletism pentru copii 1, 2 și 3, competiție la care au luat parte și sportivii de la CS Farul, LPS "Nicolae Rotaru" și CSS 1 Constanța, aceștia cucerind în total patru medalii. 


Cel mai important rezultat al delegației dobrogene a fost obținut de Ioana Colibășanu (antrenor Carmen Botea), cu dublă legitimare CS Farul/LPS, care s-a împus în proba de triatlon, categoria copii 1. În cadrul aceleiași probe, Cristina Stancu (CSS 1) a terminat pe locul 5, iar Alexandra Coadă (LPS), pe poziția a 7-a. 


Medalii de argint au revenit Teodorei Bălan (antrenor Eveline Lisenco), de la CS Farul, în proba de lungime (5,29 m) copii 1, și Alexiei Grosu, de la CSS 1, antrenată de Ioan Oltean, în proba de triatlon, copii 3, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Ștefan Oprișan (antrenor Eveline Lisenco), de la CS Farul, în proba de triatlon masculin, copii 1. 


Rezultate notabile au mai reușit Roxana Constantin (CSS 1) - locul 4 la 300 metri garduri, copii 1, Tiberiu Rusu (Axiopolis Cernavodă) - locul 6 la triatlon, copii 2, și ștafeta 4x100 m a CSS 1 (Roxana Constantin, Ioana Daas, Andreea Neagu și Maia Daas) - locul 7. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3784 secunde