Atleții constănțeni Traian Petcu și Veronica Negreanu, pe primul loc la crosul veteranilor

355
1
Atleții constănțeni Traian Petcu  și Veronica Negreanu,  pe primul loc la crosul veteranilor - atletii-1461257344.jpg
Direcția Județeană de Sport și Tineret Argeș, în colaborare cu Comisia Județeană de Atletism, a organizat Campionatul Național de Cros al veteranilor atleți de la Pitești.

Competiția sportivă a avut loc în Pădurea "Trivale", și s-a desfășurat pe distanța de 4 kilometri pentru concurenții până la 80 de ani, respectiv 1,5 kilometri pentru cei de peste această vârstă.

La eveniment au participat peste 80 de concurenți din orașele Constanța, București, Ploiești, Găești, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș, Sfântu Gheorghe, Alba Iulia și Pitești.

Din partea Constanței, la concursul de cros a participat veteranul atlet Traian Petcu. Acesta a ocupat locul fruntaș al podiumului, la categoria 90-94 de ani. La categoria 85 de ani, Constanța a primit recunoaștere națională datorită veteranei atlete Veronica Negreanu, care s-a clasat tot pe primul loc. Premierea s-a făcut pe categorii de vârstă, din cinci în cinci ani. Primului clasat i s-a oferit un tricou de campion național, medalie și diplomă, iar locurile doi și trei au fost recompensate cu medalii și diplome.

Pentru un plus de vitalitate, la sfârșitul competiției s-au servit dulciuri și suc.

După Campionatul Național de cros de la Pitești a urmat Crosul Primăverii de la Sovata.

Deși a împlinit 92 de ani chiar în ziua competiției, Traian Petcu nu a stat departe de atletism, sărbătorind prin alergare. Nume de legendă în sportul constănțean și național, veteranul atlet s-a clasat din nou pe primul loc. În cinstea lui a fost organizată o festivitate specială, pentru a se celebra atât succesul pe plan sportiv cât și venerabila vârstă.

Comentează știrea

Virginia Toma
26 martie 2017
,,Primul loc!"

Un profesor cu cinste ,un exemplu pt educația fizica! Colegii noștri ar putea să-l invite in scoli,in fața elevilor ca să vadă cu ochii lor unde duce sportul zilnic : Viață lungă, sănătoasă!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6336 secunde