Atleții constănțeni, la Campionatul Balcanic din Serbia

223
Atleții constănțeni,  la Campionatul Balcanic din Serbia - atletii-1487872762.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 25 februarie, capitala Serbiei, Belgrad, găzduiește Campionatul Balcanic de atletism în sală, competiție în care vor concura și patru sportivi de la CS Farul Constanța.

Ionuț Neagoe (CS Farul/CSU Galați, antrenor Angela Popescu) va lua startul în proba de lungime, Cristian Radu (CSM Ploiești/CS Farul, antrenor Robertino Tănase) va alerga în proba de 400 metri și ștafetă 4x400 metri, Cristina Bujin (CS Farul/CSA Steaua, antrenor Daniel Cojocaru) va concura la triplusalt, la fel și Cristian Boboc (CS Farul/CSU Galați, antrenor Daniel Cojocaru).

v v v

Tot în acest week-end, în Complexul Sportiv Național "Lia Manoliu" din București, va avea loc Campionatul Național de atletism în sală pentru juniori 1. Peste 400 de sportivi din întreaga țară și-au anunțat prezența la această competiție, printre ei și sportivi de pe litoral.

De la CS Farul, vor lupta pentru medalii Radu Costache (CS Farul, antrenor Alin Larion) - la 60 metri garduri, Andrei Cojocaru (CS Farul, antrenor Alin Larion) - în proba de 400 metri, Răzvan Grecu (CSS 1/CS Farul, antrenor Daniel Cojocaru) - la triplusalt, Marian Petre (CS Farul, antrenor Alin Larion) - triplusalt, Ioana Manoliu, Alexandru Vișan, Nicoleta Pușcuță (toți LPS/CS Farul, antrenori Carmen Botea și Cătălin Ganera) și Maria Timofei (LPS/CS Farul, antrenor Niculina Chiricuță) - în probele de lungime și triplusalt.

v v v

Tinerii atleți constănțeni vor să reediteze performanțele reușite săptămâna trecută de colegii lor mai mari, în cadrul Campionatului Național de seniori și tineret, atunci când au cucerit nu mai puțin de 13 medalii: Cristian Radu - două medalii de aur la 400 metri (tineret și seniori), Cristi Boboc - aur la triplusalt (seniori), Răzvan Grecu - bronz la seniori și aur la tineret, în proba de triplusalt, Cristian Constantin - argint la triplusalt (tineret), Ionuț Neagoe - argint la lungime (seniori). Podiumul din proba de 60 metri - tineret a fost format numai din sportivi de la CS Farul: Adrian Boldeanu - aur, Radu Costache - argint și Cristian Nedelcu - bronz, toți trei fiind antrenați de Alin Larion și Cecilia Gevat. Timpul înregistrat de Adrian Boldeanu i-a oferit și medalia de argint la seniori. Cristina Buijn a cucerit argintul la triplusalt (seniori), iar Ioana Manoliu - bronz la triplusalt (tineret). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4918 secunde