Atlet de la CS Farul Constanța, campion național

219
Atlet de la CS Farul Constanța, campion național - atlet-1489516031.jpg

Articole de la același autor

Constanța propune un nou nume interesant atletismului românesc: Marian Petre (CS Farul/LPS), care s-a întors de la Campionatul Național în sală pentru juniori 2, de la Bacău, cu două medalii. 


Cea mai strălucitoare dintre ele a fost de aur și a însemnat cea mai bună evoluție din cadrul probei de triplusalt (14,69 m), fiind stabilit și un nou record personal. Performanța îl situează pe atletul pregătit de Alin Larion pe locul 8 la nivel european, fiind la 40 cm de primul loc. Cea de-a doua medalie a fost una de bronz, în cadrul probei de lungime. 


Cu toate că delegația constăn-țeană a fost una numeroasă, doar trei medalii au poposit pe litoral, cea de-a treia distincție fiind cucerită de către David Ciolpan (LPS Constanța, antrenor Cătălin Ganera) - argint la lungime. 


Alte clasări în jurul podiumului au mai reușit Robert Bârsă (LPS/CS Farul, antrenor Niculina Chiricuță) - locul 4 la 60 metri, Maria Timofei (LPS/CS Farul, antrenor Niculina Chiricuță) - locul 4 la triplusalt și David Ciolpan - locul 4 la triplusalt. 


"Concurența a fost una extrem de acerbă, la start aliniindu-se aproximativ 450 de copii din întreaga țară. Pare o generație foarte bună, în care ne punem speranțe. Marian s-a antrenat exemplar, mi-a ascultat sfaturile, iar eforturile i-au fost răsplătite. La vară, Campionatul Mondial pentru juniori 2 se va desfășura în Kenya. Vrem să ajungem acolo dacă se poate. Va fi foarte greu, dar nu imposibil", a declarat antrenorul Alin Larion. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.614 secunde