Atacam play-off-ul Europa League cu 3 echipe

130
Atacam play-off-ul Europa League cu 3 echipe - europa-1501049085.jpg

Articole recomandate

Joi avem zi de Europa League și vor debuta în acest sezon și ultimele echipe românești angrenate în această competiție: Dinamo și CSU Craiova. Astra, echipa antrenată de Edi Iordănescu, și-a făcut încălzirea în urmă cu câteva zile, atunci când a reușit să treacă de-o echipă de necunoscuți din Azerbaidjan. Se pare că sorții le-a fost din nou de partea lor deoarece ca adversari îi vor avea pe cei de la Oleksandria, o echipă oarecum modestă din Ucraina. Vom reuși minunea să ne calificăm cu toate cele 3 echipe în faza următoare?


Dinamo Bucuresti - Athletic Bilbao


Un duel care se înclină ușor în favoarea bascilor, Bilbao fiind de departe echipa mai experimentată. Câteva case de pariuri au dat imediat după tragerea la sorți cotele acestei partide și lucrurile nu arăta foarte bine pentru noi. Dinamo poate aduce fanilor de 6 ori mai multi bani decât miza inițială, și asta în condițiile în care joacă pe teren propriu. Nici nu vreau să mă gândesc cum vor arata cotele la meciul retur. Avantajul nostru este totuți Contra, acesta cunoscând foarte bine fotbalul spaniol; nu cred că ar fi o surpriză foarte mare să avem un rezultat de egalitate sau chiar o victorie a câinilor.


Astra - Oleksandria


Giurgiuvenii par să fie singura formație din Europa League cu șanse reale la calificare. Să nu uităm că în această pauză competițională le-a plecat majoritatea jucătorilor importanți și practic Iordanescu are la dispoziție o echipă nouă. Totuși jocul cu Zira de acasă cât și meciul din prima etapă cu Sepsi ne-a aratat o formație interesantă, cu potențial. Până la urmă Oleksandria nu e un adversar de speriat și nici nu vine dintr-un campionat puternic. Casele de pariuri îi dau cota 2 Astrei și normal ar trebui să avem parte de acest rezultat (1 solist).


CS U Craiova - AC Milan 


Fără doar și poate capul de afiș al zilei este partida dintre CSU Craiova și AC Milan. Oltenii au avut parte de cel mai dificil adversar posibil, dar în același timp și cel mai titrat. Practic diavolii roșii au cea mai mică cotă dintre echipele ce joacă în deplasare în Europa League. E greu de crezut că se poate întâmpla vreo minune în acest duel, deși să nu uităm că AC Milan joacă în această competiție primul meci oficial al sezonului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0882 secunde