Atacă Europa! FC Viitorul și-a prezentat noile achiziții

448
Atacă Europa! FC Viitorul și-a prezentat noile achiziții - fotbal-1560546168.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul și-a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc, vineri, la stadionul "Central" din cadrul Academiei Hagi de la Ovidiu, primele două transferuri din această vară. 


Atacanții Gabriel Iancu și Hamidou Keyta au semnat cu gruparea constănțeană contracte valabile pentru următorii doi ani, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. 
Gabriel Iancu este un produs al Academiei Hagi, fiind autorul golului care a adus primul titlu de campioană din istoria clubului. A mai evoluat pentru FC Viitorul în perioada 2010-2013 și 2016-2017, dar și pentru echipele FCSB, Karabukspor (Turcia), Termalica (Polonia) și Dunărea Călărași în sezonul 2018-2019. 


Hamidou Keita a jucat în ultimul sezon tot pentru Dunărea Călărași, are 24 de ani, 1,86 m, evoluează ca atacant lateral și a mai evoluat în carieră pentru formațiile Le Havre B, Saint-Etienne B, Auxerre B și FC Chambly. 
"Sunt convins că va fi un jucător important pentru noi. El a mai jucat la Viitorul, a înțeles unde a greșit, vom vedea dacă o să ne iasă sau nu. Eu îl cunosc bine și am încredere în el", a declarat managerul tehnic Gheorghe Hagi, adăugând că, în cazul importului de jucători din străinătate, aceștia trebuie să fie de valoare: "Vom aduce jucători străini doar dacă vor juca titulari. Nu luăm jucători la număr, avem copiii noștri cărora trebuie să le dăm șanse". 


20 de jucători la vizita medicală 
După o binemeritată vacanță, fotbaliștii de la FC Viitorul s-au reunit, joi, la stadionu, reluându-și pregătirile în vederea noului sezon. 
Componenții lotului au efectuat, dimineață, vizita medicală, la care au participat 20 de jucători de jucători: Valentin Cojocaru, Alexandru Buzbuchi, Arpad Tordai - portari; Vlad Achim, Andrei Artean, Bas Kuipers, Bradley de Nooijer, Andreias Calcan, Carlo Casap, Eric de Oliveira, George Ganea, Paul Iacob, Gabriel Iancu, Marius Leca, Lyes Houri, Alexandru Mățan, Sebastian Mladen, Andrei Tîrcoveanu, Bogdan Țîru, Ionuț Vînă - jucători de câmp. 


Au lipsit internaționalii Ianis Hagi, Denis Drăguș, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu și Radu Boboc, prezenți cu România U21 la Campionatul European de tineret. 


Seara, la baza sportivă a Academiei Hagi, fotbaliștii Viitorului au efectuat primul antrenament de la reluarea pregătirilor. Au participat atât cei 20 de jucători prezenți la vizita medicală, precum și juniorii Filip Ilie, Darius Grosu, Roberto Mălăele, Daniel Bîrzu, Gabriel Dănuleasa și Remus Mihai, în timp ce alți juniori se vor alătura lotului în zilele următoare. 


Duel cu CFR Cluj, în Supercupa României 
Viitorul va continua pregătirea la Constanța până luni, 17 iunie, pentru ca, între 18 și 20 iunie, lotul să se deplaseze la Atena, pentru un amical cu Olympiakos Pireu. Între 20 și 28 iunie, pregătirea va continua la Poiana Brașov, unde se vor disputa mai multe partide amicale, după următorul program: 24 iunie: FC Viitorul - Colțea Brașov și FC Viitorul - Chindia Târgoviște; 27 iunie: FC Viitorul - FK Csikszereda Miercurea Ciuc; 28 iunie: FC Viitorul - FCSB. 


Seria partidelor amicale se va încheia în data de 3 iulie, când FC Viitorul va întâlni, în deplasare, pe Cernomore Varna (Bulgaria). 


Primul meci oficial al sezonului va avea loc pe 6 iulie, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, cu CFR Cluj, în Supercupa României. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5303 secunde