Astăzi, Gala Fotbalului Românesc

152

Articole recomandate

Portarul Ionuț Radu (Genoa), atacantul George Pușcaș (Reading) și mijlocașul Ciprian Deac (CFR Cluj) au fost nominalizați pentru titlul de cel mai bun fotbalist român al anului, în cadrul Galei Fotbalului Românesc 2019, care va avea loc, astăzi, la Soiree Exclusive Venue din Pipera. 


Pentru titlul de portarul anului 2019 candidează Ciprian Tătărușanu (Olympique Lyon), Ionuț Radu (Genoa) și Silviu Lung jr. (Kayserispor), pentru postul de fundașul anului se vor întrece Cristian Manea (FCSB), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa) și Adrian Rus (Fehervar), nominalizații pentru mijlocașul anului sunt Florinel Coman (FCSB), Ciprian Deac (CFR Cluj) și Dan Nistor (Dinamo), iar pentru atacantul anului candidează trei stranieri: Alexandru Mitriță (New York City FC), Claudiu Keșeru (Ludogoreț Razgrad) și George Pușcaș (Reading). 


Bătălia pentru titlul de antrenorul anului 2019 se va da între Răzvan Lucescu, campion al Greciei cu PAOK și al Asiei cu Al Hilal, Mirel Rădoi, care a calificat selecționata Under-21 a României la Campionatul European din acest an și la Jocurile Olimpice din 2020, și Dan Petrescu, campion cu CFR Cluj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8039 secunde