Asociația Județeană de Lupte Constanța are un nou președinte

476
Asociația Județeană de Lupte Constanța are un nou președinte - asociatia-1550015911.jpg

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Lupte Constanța are, începând de ieri, un nou președinte, în persoana lui Vasile Vicol, cel care a fost ales prin vot unanim de către membrii afiliați ai AJL. 


"Sile" Vicol (45 de ani), așa cum îi spun prietenii, este multiplu campion național de lupte libere și a fost descoperit de unul dintre cei mai valoroși antrenori din istoria luptelor constănțene, regretatul maestru Ioan Bărbătei. Chiar dacă s-a retras din activitate în urmă cu mult timp, Vasile Vicol nu a putut sta departe de lupte, fiind un susținător împătimit al luptelor din județ, participând activ în premierea celor mai talentați sportivi de pe litoral. 


"Nu am cum să stau departe de lupte. Este o responsabilitate mare, pe care trebuie să mi-o asum și să o duc mai departe. Ne dorim să facem lucruri mărețe pentru acești copii minunați, fiindcă merită cu adevărat. Sperăm să fim și mai uniți, căci doar așa putem progresa. Pentru început, am reușit să afiliem la AJL și pe CS Medgidia, club relativ nou înființat. Pentru încurajare, am trimis acolo, în organizare, două finale naționale. Lumea iubește sportul la Medgidia. Ar fi frumos să readucem luptele acolo unde au fost cândva și împreună să construim frumos", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vasile Vicol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4004 secunde