Șase meciuri cu porțile închise pentru Trabzonspor, ca urmare a incidentelor de luni

93
Șase meciuri cu porțile închise pentru Trabzonspor, ca urmare a incidentelor de luni - turcia-1394797406.jpg

Articole de la același autor

Comisia de Disciplină a Federației Turce de Fotbal (TFF) a decis, joi, ca gruparea Trabzonspor, la care este legitimat și românul Alexandru Bourceanu, să fie sancționat cu disputarea a șase meciuri cu porțile închise, ca urmare a incidentelor care au dus la suspendarea partidei cu Fenerbahce, informează Mediafax. 


Partida dintre Trabzonspor și Fenerbahce, contând pentru etapa a XXIV-a a campionatului Turciei, a fost suspendată, luni seară, din cauza obiectelor aruncate pe teren de fani. Jocul a fost suspendat în minutul 45+9, la trei minute după ce un obiect l-a lovit pe jucătorul echipei Fenerbahce, Emmanuel Emenike. 


Emenike a înscris un gol în acest meci, în minutul 23. Hurriyet.com.tr a notat că arbitrul Bulent Yildirim a plecat la vestiare după ce suporterii nu au ținut cont de două avertismente ale sale de a nu mai arunca pe teren diverse obiecte. Printre obiectele aruncate s-a numărat și o torță care a ajuns chiar la picioarele portarului echipei Fenerbahce, Volkan Demirel. Ajansspor.com a scris că după înscrierea golului oaspeților suporterii echipei gazdă au aruncat cu foarte multe obiecte către poarta formației din Istanbul. Portarul Volkan Demirel i-a înmânat arbitrului o piatră care ajunsese lângă el. În momentul suspendării, scorul era 1-0 pentru Fenerbahce, iar Bourceanu era titular la gazde.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2678 secunde