ASA Târgu Mureș, ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii 1

1452
ASA Târgu Mureș, ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii 1 - fotbalasa-1456676426.jpg

Articole de la același autor

Înaintea ultimei etape din sezonul regulat al Ligii 1, se cunoșteau cinci din cele șase echipe calificate play-off, formații ce se vor duela în sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, pentru a decide câștigătoarea ediției 2015-2016 a campionatului României. Echipele care mai sperau înaintea ultimei etape la play-off erau ASA Târgu Mureș și CSMS Iași. 


Moldovenii lui Nicolo Napoli aveau nevoie de victorie, însă aveau o misiune foarte grea, în compania Stelei București. Meciul s-a disputat la Pitești și s-a terminat la egalitate, scor 1-1, la capătul unei partide pe care oricare din echipe ar fi putut câștiga-o. Chiar dacă au reușit să deschidă scorul în minutul 25, prin bosniacul Bojan Golubovici, jucătorii din Copou au fost egalați la opt secunde după reluarea părții secunde, în urma unei acțiuni rapide purtată de Ciprian Marica și Nicușor Stanciu,ultimul finalizând la colțul lung cu un șut plasat. 


De cealaltă parte, ASA a reușit să învingă pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe FC Botoșani, prin reușita atacantului George Țucudean, în minutul 14. În urma acestor rezultate, câștig de cauză au avut ardelenii, care i-au depășit pe ieșeni în clasament și și-au îndeplinit obiectivul propus. 


Tot sâmbătă, s-a disputat și partida CSU Craiova - CFR Cluj, scor 0-1. Introdus în minutul 74, Cristian Bud nu a avut nevoie decât de șase minute pentru a-și înscrie numele pe tabela marcatorilor, de altfel și unicul gol al meciului. 


Cele șase echipe ce vor juca în play-off sunt Astra, Dinamo, Viitorul, Steaua, Pandurii și ASA Târgu Mureș. Restul de opt echipe se vor duela în play-out: CSMS Poli Iași, CFR Cluj, CSU Craiova, Botoșani, Poli Timișoara, Voluntari, Concordia Chiajna și Petrolul Ploiești.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Februarie 2016
Stire din Sport : Hagi: "Vom promova jucătorii tineri!"
Pagina a fost generata in 0.6755 secunde