Arbitrajul video (VAR) va fi folosit la meciul dintre Islanda și România din barajul Ligii Națiunilor

97
Arbitrajul video (VAR) va fi folosit la meciul dintre Islanda și România din barajul Ligii Națiunilor - var-1575492088.jpg

Articole recomandate

Sistemul de asistență video în arbitraj (VAR) va fi folosit în play-off-urile pentru calificarea la EURO 2020, la sfârșitul lui martie, și în preliminariile europene ale Cupei Mondiale de fotbal 2022, care vor începe în martie 2021, a indicat miercuri UEFA, citată de Agerpres.


Anunțul UEFA vizează și naționala României, care va disputa play-off-ul pentru calificarea la EURO 2020. Pe 26 martie, tricolorii vor juca în Islanda, câștigătoarea urmând să înfrunte în deplasare Bulgaria sau Ungaria, pe 31 martie, în finala barajului.


Cele 13 locuri europene pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar vor fi atribuite în două etape, a precizat miercuri UEFA. Va exista inițial o fază a grupelor, cu zece grupe, câștigătoarele acestora obținând direct calificarea. Ultimele trei locuri vor fi atribuite după disputarea unor play-off-uri cu participarea celor zece naționale clasate pe locul 2 în faza grupelor și a altor două echipe, în funcție de clasarea lor în Liga Națiunilor 2020-2021.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8919 secunde