Aproape de un rezultat bun. BC Athletic a pierdut partida din deplasare cu CSM Miercurea Ciuc

149
Aproape de un rezultat bun. BC Athletic a pierdut partida din deplasare cu CSM Miercurea Ciuc - aproape-1575830201.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a suferit o nouă înfrângere în Liga Națională de Baschet Masculin.
Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a jucat sâmbătă, în deplasare, cu CSM Miercurea Ciuc, o formație redutabilă pe teren propriu.


Baschetbaliștii constănțeni au prestat un joc foarte bun în primele două sferturi și la pauza mare conduceau cu scorul de 26-24.


În partea a doua, gazdele și-au revenit și, împinse de la spate de publicul gălăgios, au reușit să întoarcă soarta partidei în favoarea lor.


După un meci foarte echilibrat, CSM Miercurea Ciuc s-a impus cu scorul de 65-58 și a câștigat astfel puncte importante în economia clasamentului din Grupa B a Ligii Naționale de Baschet Masculin.


Scorul pe sferturi în partida dintre CSM Miercurea Ciuc și BC Athletic Constanța a fost 9-12, 15-14, 18-13, 23-19.
Pentru "Gladiatorii din Tomis" au înscris Darian Bryant 13 puncte, Kyle Kilgore 10p, Adrian Trandafir 8p, Andrei Oprean 7p, Rahsaan Williams 6p, Sergiu Ursu 5p, Cristian Mâinea 5p și Georgian Păun 4p. Au mai jucat Affia Ambadiang și Victor Dudaș.
Până în acest moment, BC Athletic Constanța a disputat nouă meciuri în Grupa B a Ligii Naționale. Echipa de la malul mării a câștigat trei partide și a pierdut șase, aflându-se pe locul 5, cu 12 puncte.


Pentru BC Athletic urmează o serie de antrenamente care vor fi efectuate în Sala Sporturilor din Constanța în vederea următorului meci pe care echipa constănțeană îl va disputa în Grupa B a Ligii Naționale de Baschet Masculin.
Băieții antrenați de Alexandru Olteanu vor juca pe 14 decembrie la Constanța împotriva echipei CS Municipal Târgu Jiu, formație aflată sub BC Athletic în clasament.


BC Athletic Constanța se bazează pe aportul fanilor, care la fiecare meci disputat pe teren propriu fac o atmosferă senzațională în Sala Sporturilor și își împing de la spate favoriții.


Chiar dacă la Constanța, atunci când vine vorba de sporturile de sală, echipa de handbal HCDS este cea mai favorizată din acest punct de vedere, iubitorii sportului din orașul de la malul mării aleg să meargă și la meciurile de baschet, băieți sau fete, pentru a-și susține favoriții.


Uriașul Kyle Kilgore a înscris 10 puncte în partida cu CSM Miercurea Ciuc, astfel că acesta ar putea fi un om decisiv și în meciul de pe 14 decembrie, cu CSM Târgu Jiu.


"CSM Miercurea Ciuc se impune în meciul cu BC Athletic Constanța, 65-58 (la pauză 24-26) după un meci în care Gladiatorii din Tomis au condus la pauză însă au cedat inițiativa în a doua parte.


Pentru BC Athletic Constanța urmează două meciuri pe teren propriu, primul fiind programat pe 14 decembrie cu CSM Târgu Jiu. Team is everything!" , stă scris într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a clubului constănțean.
Chiar dacă în ultimele meciuri nu au avut evoluții foarte bune, oficialii clubului de la malul mării continuă să spere că, la finalul sezonului regulat, echipa va ocupa unul dintre locurile care să o ducă în play-off-ul competiției.


BC Athletic Constanța nu uită nici de spiritul sărbătorilor de iarnă. Aproape la fiecare meci disputat în Sala Sporturilor din Constanța, oficialii echipei de la malul mării fac apel la suporteri să aducă jucării sau dulciuri, care ulterior vor fi donate pentru copiii din mediul rural care provin din familii neajutorate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3949 secunde