Anunț trist despre situația lui Michael Schumacher

329
Anunț trist despre situația lui Michael Schumacher - filmtrailermichaelschumacher-1395852305.jpg

Articole recomandate

Gary Harstein, care a fost doctor pentru mai mulți piloți din Formula 1, a făcut o postare pe blogul său în care îi avertizează pe fanii fostului campion mondial "să fie pregătiți pentru vești extrem de proaste".


"Știu cât de iubit e Michael Schumacher și sunt îngrijorat de ceea ce urmează să se întâmple. Trebuie să fiți pregătiți de vești foarte proaste.


Am realizat că lipsa de informații de la Grenoble e pentru a ne da tuturor șansa de a ne obișnui cu ideea și de a... trece mai departe", a scris Harstein.


Doctorul a mai analizat apoi starea în care se poate afla Schumacher în acest moment.


"Cu cât cineva stă mai mult timp într-o stare vegetativă, cu atât șansele ca el să-și revină scad. Pacienții care sunt în această stare trăiesc de la câteva luni până la câțiva ani. Depinde de mai multe lucruri. De obicei mor din cauza problemelor de respirație sau infecțiilor urinare", a conchis Harstein.


Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în stațiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap, scrie prosport.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.407 secunde