Antrenamente de Kung-Fu, la CS Marea Neagră

206
Antrenamente de Kung-Fu, la CS Marea Neagră - csmareaneagra-1475250826.jpg

Articole de la același autor

Pentru pasionații de arte marțiale, Clubul Sportiv Marea Neagră organizează antrenamente de Kung-Fu, în sala de sport din bulevardul Mamaia, nr. 142 (colț cu strada Ion Rațiu). Sportivii vor fi repartizați în două grupe principale: o grupă pentru copii și tineri și una specială pentru adulți. 


Pentru grupa copii și tineri, programul de pregătire este următorul: luni (orele 17-18.30), miercuri (orele 17-18.30), vineri (orele 17-18.30). 


Tinerii luptători vor fi inițiați în tainele luptelor sportive Non-Contact Sanda, Sanda (full-contact chinezesc), Shuai-Jiao (proiec-tări), Tuishou (stilul mâinilor lipicioase), tehnică de autoapărare de stradă Qinna, stiluri tradiționale Zha-Quan (Boxul Umbrei) și Shaolin-Quan (Stilul Templului Shaolin din China). 


Pentru grupa de adulți, zilele de antrenament coincid, singura di-ferență fiind intervalul orar, 18.30-20. Acestea cuprind tehnici de bază din Qi-Kung (gimnastică energetică) și tehnici de bază din stilul Taichi-Quan (boxul Supremei Perfecțiunii), școala tradițională a familiei Yang. 


Cei care doresc informații suplimentare le pot obține la sală, din partea președintelui CS Marea Neagră, Shifu Florin Iordănoaia, 6 Duan Kung-Fu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2981 secunde