Șansă importantă pentru HCDS să se distanțeze în fruntea Ligii Naționale

199
Șansă importantă pentru HCDS să se distanțeze în fruntea Ligii Naționale - sansa-1551817542.jpg

Articole de la același autor

Formația masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța evoluează, astăzi, de la ora 18, pe terenul celor de la CSM Făgăraș, într-o partidă contând pentru etapa a XXl-a a Ligii Naționale. 


Jucătorii antrenați de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic pot profita de eșecul suferit (27-34), în această rundă, de ocupanta locului secund, AHC Potaissa Turda, acasă, cu Steaua București și pot lua o opțiune serioasă în câștigarea sezonului regulat. De asemenea, pe locul secund poate urca CSM București, care, în această rundă (astăzi, de la ora 17.30), va juca împotriva campioanei Dinamo București. 


HCDS a ajuns la Făgăraș cu un moral excelent, reușind patru victorii consecutive în ultimele două săptămâni, două în Liga Națională și două în Cupa EHF, și țintește să-și dubleze șirul victoriilor, în următoarele patru etape de Ligă Națională. În afara duelului cu CSM Făgăraș, constănțenii vor mai juca cu U Cluj (acasă, 13 martie), Știința Bacău (deplasare, 16 martie) și CSM Focșani (acasă, 19 martie). 


Următoarea confruntare din Cupa EHF este și decisivă pentru clasarea pe locul doi în grupă, împotriva danezilor de la Holstebro, sâmbătă, 23 martie, la Sala Sporturilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.529 secunde