Oaspete de seamă, la Constanța

Ambasadorul Marii Britanii va participa la un meci de oină

284
Ambasadorul Marii Britanii  va participa la un meci de oină - ambasadorul-1510160330.jpg

Articole de la același autor

Tot mai multe persoane din afara țării sunt interesate de sportul nostru național, oina. Participând la Cupa Regelui de anul acesta, ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a avut ocazia să descopere frumusețea acestui sport. La finalul competiției, chiar a încercat și a reușit să lovească mingea cu bastonul, în uralele suporterilor aflați la competiție.

Brummell va fi prezent la Constanța, vineri, 10 noiembrie, cu ocazia unei vizite oficiale, și a ales să includă în program și participarea la un antrenament al echipei Frontiera Tomis. Mai mult de atât, înaltul diplomat britanic dorește să joace efectiv oina, în acest sens anunțând că va fi echipat corespunzător, iar Federația Română de Oină, în colaborare cu Frontiera Tomis, Spicu Horia și Garda de Coastă, va organiza un meci demonstrativ pe terenul din incinta Poliției de Frontieră, de la ora 10.

Cu această ocazie, vor fi purtate discuții legate de sporturi asemănătoare care se practică în Marea Britanie, pentru a stabili o posibilă colaborare.

"Este o mare onoare pentru noi să-l avem invitat pe domnul Brummell. Este o confirmare a faptului că facem lucrurile cum trebuie și readucem sportul nostru național acolo unde îi este locul", a declarat președintele FR de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.401 secunde