Amalia Niță se menține în formă antrenându-se acasă

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 03 Aprilie 2020 359
Pugilista Amalia Niță, legitimată la Clubul Sportiv Medgidia, este o sportivă de mare viitor. În vârstă de 15 de ani, Amalia Niță este născută la Lumina, însă a început boxul la CS Medgidia și se anunță a fi o viitoare campioană a României.

Din cauza faptului că nu mai are acces în sala de antrenament în această perioadă de pandemie, Amalia Niță își desfășoară antrenamentele acasă, având de gând să se mențină în formă până atunci când întregul pericol va trece.Amalia Niță lovește cu sete un sac de box și le arată tuturor cât de dornică este să revină în ring. Videoclipul a fost postat pe pagina sa oficială de facebook, acolo unde a primit multe aprecieri din partea fanilor.
Anul trecut, în luna februarie, Amalia Niță a obținut medalia de aur la Cupa României la categoria 48 de kilograme, disciplina box, iar în septembrie, a devenit campioană națională la categoria 50 de kilograme, la cadete.

O lună mai târziu, a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Kickboxing WKF, iar în luna noiembrie, a ocupat prima treaptă a podiumului la Cupa Keru Kento.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei